BAYKAN’DA ACIDA DA SEVİNÇTE DE BİRİZ

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ, Baykan’lı hemşerilerimizin hem zor günlerinde hem de mutlu günlerinde her an yanlarında olacağını deklare etti. Bu kapsamda;

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ, ZÖNGÖR ve SARSILMAZ ailelerinin zor günlerinde taziyesine katılıp acılarını paylaşarak “Allah’ım ölen merhuma rahmet sizlere de sabrı cemillerini eylesin. Başınız sağ olsun, Allah geride kalanlara uzun ömürler nasip eylesin.” dedi.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ, SOLMAZ ve KOSKA ailelerinin düğün törenlerine iştirak ederek mutlu günlerinde birlikte oldu. Ardından damat Abdulmecit SOLMAZ’A ”Sana eşinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.” diyerek ziyaretini sonlandırdı.