KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN V. MEHMET TUNÇ BEY’İN ÇELİKLİ KARAKOL VE 30 AĞUSTOS ZAFER ORTAOKULU ZİYARETİ

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ, Atabağı Beldesindeki Çelikli Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaymakamımız, karakol komutanımızdan bölge ve karakol hakkında bilgiler alıp, Karakol ve Üst Bölgesi ziyaret defterlerini imzaladı. Karakol mutfağını ve yatakhaneleri gezerek incelemelerde bulundu. Ardından Karakol Üst Bölgesi yolu yapım çalışmalarını yerinde denetledi.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ, “İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Çelikli Jandarma Karakol Komutanlığımızı ve personeli ziyaretimiz bu Karakoldaki aslanlarımıza moral, motivasyon ve destek verebilmek amacıyladır. 594 km2 yüzölçümü olan ilçemiz her yönüyle güvenli bir yerdir. Kolluk personelimizdeki azim, kararlılık, moral ve motivasyonla bu had safhadadır. Komutanlarımızın, askerimizin, vatandaşımızın sorunsallarını aracısız doğrudan doğruya öğrenmek amacıyla bu ziyaret ve inceleme gezilerine durmaksızın devam edeceğiz. Bizler vatanımızın, milletimizin hizmetkârı olmaya 7/24 devam edeceğiz” dedi. Atabağı ve Çelikli Jandarma Karakol Komutanlığında incelemelerde bulunan Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ kolluk personelleri, öğretmenlerimiz ve vatandaşlarımızla hasbihal ederek okul, medrese ve ev ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra Atabağı’ndan ayrıldı.

1 2 3 4 DSC_2722 DSC_2727 DSC_2728 IMG_9414 IMG_9418 IMG_9443 IMG_9452 IMG_9492 IMG_9497