KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN V. MEHMET TUNÇ BEY’İN EV ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ Devletimiz ile Milletimizi aracısız buluşturmak amacıyla ev ziyaretlerine devam ediyor. “Derdimiz Milletimizin ihtiyaç ve taleplerini doğrudan aracısız öğrenmektir” diyen Kaymakam/Belediye Başkan V. Ev ziyaretlerine aralıksız devam edeceğini belirtti.

Vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ “İlçemizde yapılan yatırımlara yön vermek, Devletimizin yarım kalmış yatırımlarını ivedi şekilde tamamlamak, sağlanması gereken kurumlar arası koordinasyonu gecikmeye, ihmale mahal vermeden sağlamak amacıyla her an alanda olacaklarını ve yürütülen iş ve işlemler, projeler konusunda Baykanlı Hemşerilerimize ve Devletimize karşı açık, şeffaf ve hesap verebilir bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ verilen talimatlar gereği görevlendirilen tüm kamu personelleri, oluşturulan iş planlarına göre “Aile Ziyaretlerine” devam edileceğini belirtti.

IMG_2802 IMG_2805 IMG_2850