KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN V. MEHMET TUNÇ BEY’İN ÖZEL VEYSELKARANİ ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ ZİYARETİ

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ, belediye birim müdürleri ile birlikte Veyselkarani beldemizde faaliyet gösteren Özel Veyselkarani Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Okul Müdüründen Rehabilitasyon merkezi hakkında bilgiler alan Kaymakamımız, Rehabilitasyon Merkezi’ni her fırsatta ziyaret edeceğini söyleyerek, öğrencilerle ilgilenen eğitmenlerle sohbet edip Kaymakamlığımızın,  Belediyemizin yapabileceği çalışmaları yerinde görmek için Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiklerini belirtti.

“Buradaki öğrencileri ziyaret etmek, onlarla ilgilenmek, sohbet etmek ve gülen gözlerini görmek bizi mutlu ediyor” diyen Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ, her kurum ve kuruluşun bu tür özel yerlere toplumsal anlamda gereken ilgiyi göstermesi gerektiğini ifade ederek, kurum sahibi Asım GÜCEL ve eğitmenlere emekleri için teşekkür etti. Kaymakamımız öğrencilere ve eğitmenlere iyi günler dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

1 2 3 4 IMG_6585 IMG_6591 IMG_6607