KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN V. MEHMET TUNÇ OKUL SERVİS ŞOFÖRLERİ İLE TOPLANTI YAPTI

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ Baykan’daki İmam Şafi Konferans Salonunda okul servis taşımacılığı yapan şirketler, kooperatifler ve servis şoförleri ile toplantı gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının okul servis taşımacılığıyla ilgili mevzuatın amir hükümleri çerçevesinde belirlenen hususlar Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet TUNÇ başkanlığında görüşüldü. Kaymakamımız, kolluk üst amirleri, trafik kolluk görevlileri, okul servis taşımacılığı yapan şirketler, kooperatifler ve servis şoförleri istişare halinde genel bir bilgilendirme sonrasında ortak sorunlar konuşulmuş olup, servis şoförleri tarafından vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize; nezaketli davranmaları ve mevzuat çerçevesinde hareket etmeleri hususunda gerekli talimatlar verildi.

BYLK5996 HCRK8706 HUJV2983 KRHD7054 LFVP1987